Jan 3, 2018

Ceca u RS snima spot za stari hit: Idi dok si mlad


 Dok hiljade mladih sa diplomom u jednoj i pasošem u drugoj ruci prelaze most, za njima maše ministar estrade Dane Malešević brišući suze koje kapaju po njegovom novom službenom audiju

piše: Miljan Kovač
Popularna folk pjevačica Ceca Ražnatović u Republici Srpskoj snima spot za svoj stari hit „Idi dok si mlad“, a prvi kadrovi su već snimljeni u novogodišnjoj noći letom helikoptera iznad Banjaluke i u popularnom banjalučkom klubu „Drama“, tvrde izvori bliski srpskoj estradi.

„Popularna „srpska majka“ će veći dio spota snimiti u helikopteru Vlade Republike Srpske, koji će letjeti iznad svih krajeva RS, a cilj je da se na taj način pošalje jasna poruka o visokom standardu i napretku po kome ovaj enttitet prednjači u regionu“, kažu izvori.

Spot, kako saznajemo, počinje scenom kada Ceca i njen sin Veljko helikopterom slijeću u Banjaluku, a nju dočekuje hiljade obožavalaca u klubu Drama, gdje odmah započinje veliki muzički spektakl.
Priča se nastavlja paradom posvećenoj Danu Republike Srpske, koju Ceca nadlijeće helikopterom, dok joj sa bine zagrljeni mašu predstavnici vlasti i opozicije , a svečani stroj glasno pjeva hit „Idi dok si mlad“.

Nakon toga u spotu se smjenju kadrovi u kojima Ceca helikopterom nadlijeće sela i gradove od Trebinja do Novog grada dok joj sa čistih i pustih ulica i ozarena lica i širokog osmijeha objeručke mašu biskup Grigorije Luka Petrović, Staša Košarac, Milica Marković, Zoran Stevanović, Dušanka Majkić, Igor Radojičić, Nenad Stevandić, Zoran Adžić.... (Još nije potvrđeno učešće Marka Pavića.)

Posebno će interesantna biti završna scena koja će se snimati na graničnom prelazu Gradiška.

Dok hiljade mladih sa diplomom u jednoj i pasošem u drugoj ruci prelaze most, za njima maše ministar estrade Dane Malešević brišući suze koje kapaju po njegovom novom službenom audiju.

„Cilj je da se i kroz ovaj spot i kroz proslavu Devetog januara iskaže puno srpsko jedinstvo, pa će u snimanje spota osim vrha Republike Srpske, biti uključeni i pojedini istaknuti statisti iz opozicije, čime će poslati jasna poruka da kada je u pitanju doprinos srpskoj estradi sa obje strane Drine ne postoje nikakve podjele“, kažu izvori u Ministarstvu prosvjete i estrade Republike Srpske.


P.S. Vijest možda nije istinita, ali se boduje na konkursu za dopisnika SRNE.